Güce Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık,ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzda Türk Milli Eğitiminin amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması,sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak hakkani yet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli vatandaşların yetişmesini sağlamak.

Başarılar: .

Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Servis mevcut.
Okulun Sınav Başarı Durumu: TARİH 1, GAZETE RADYO TELEVİZYON 1, İLAHİYAT 2, SOSYAL HİZMETLER 1, ÇAĞRI MERKEZİ 1
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 46
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi,futsal, satranç, mangala, futbol turnuvası, voleybol, Bilek Güreşi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: 4006 Tübitak Bilim Fuarı

Telefon - 04544520022

WEB - https://guceihl.meb.k12.tr

Adres - Kemaliye Mah.Tekkiraz Küme Evleri No 3 Güce GİRESUN

Yerleşim Yeri - Giresun/Güce

Adres - Kemaliye Mah.Tekkiraz Küme Evleri No 3 Güce GİRESUN

Ulaşım Taşımalı sistem

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Giresun il merkezine 51 km ve Karadeniz sahil yoluna 16 km uzaklıkta olup, Güce ilçe merkezindedir.